Jan en Julia Camps

Na 27 jaar barstte ons atelier in het Diestse Begijnhof uit haar voegen en verhuisden we naar een gerestaureerd pand uit 1890, gelegen in de Statiestraat 40. Deze levendige, volkse buurt ligt tussen het station en het stadscentrum en is een veelgebruikte uitvalsroute voor studenten en forenzen. De rust van het UNESCO werelderfgoed inruilen voor deze bruisende buurt was even wennen, maar ondertussen zijn wij, en ons atelier, een vertrouwd beeld in de straat.

Julia Van Mechelen

Geboren in Arendonk in 1960, sinds 1995 werkzaam in het atelier van Jan Camps in Diest. Dankzij het interessante werk dat klanten ons toevertrouwen blijven we mekaar inspireren en stimuleren om ons vak dagelijks verder uit te diepen.

Jan Camps

Geboren in Diest in 1964 startte ik er de boekbinderij in 1988. Door het bestuderen van klassieke boekbanddecors enerzijds en nieuwe uitdagingen en technieken te ontwikkelen voor conserverende en moderne bindingen anderzijds, kunnen wij voor ieder boek de beste oplossing voorstellen. Deze ervaring zonder enige geheimhouding voorstellen aan onze klanten wereldwijd is één van onze diensten.
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie